2019 Agenda

7:00-8:10         Breakfast

8:10-8:15         Welcome Remarks

8:15-8:30         Morning Keynote by Commissioner Hester M. Peirce, U.S. Securities and Exchange Commission

8:30-9:10         Cybersecurity Disclosure and Enforcement: Will the SEC Drop the Hammer in 2019?

-10 minute break-

9:20-10:00         Silicon Valley Spotlight: Regulation, Enforcement and Prosecution Trends

-10 minute break-

10:10-10:55        Financial Disclosure and Accounting Fraud 

-10 minute break-

11:05-11:45         Financial Firm Spotlight: Enforcement and Regulatory Developments for Asset Managers, Broker-Dealers, Hedge Funds and More

-10 minute break-

11:55-12:40       Big Data, A.I., and the Evolving Role of Technology in Conducting Internal Investigations and Prosecuting and Defending Securities Fraud Cases

12:40-1:45       Lunch Break and Keynote with David L. Anderson, United States Attorney for the Northern District of California

1:45-2:30     Directors’ Panel

  • Jordan Eth (Morrison & Foerster) — Moderator
  • Jina L. Choi (Morrison & Foerster; Former Director, SEC’s San Francisco Regional Office)
  • Marc J. Fagel (Former Director, SEC’s San Francisco Regional Office)
  • Michele Wein Layne (Director, SEC’s Los Angeles Regional Office)
  • Randall R. Lee (Cooley; Former Director, SEC’s Los Angeles Regional Office)
  • Erin E. Schneider (Associate Regional Director, SEC’s San Francisco Regional Office)

-10 minute break-


2:40-3:20       
FCPA Trends and Developments

-10 minute break-

3:30-4:10         Cryptocurrency Regulation, Enforcement and Litigation: One Year Later

-10 minute break-

4:20-5:00         Insider Trading Trends and Whistleblower Update 

5:00 – 6:00     Cocktail Reception

Details

When: Thursday, May 9, 2019
7:00 am - 8:15 am (breakfast & check-in)
8:15 am - 5:00 pm (followed by cocktail party)
Where: Four Seasons Hotel Silicon Valley (details, map)
2050 University Avenue
East Palo Alto, California 94303
CLE Credit: 6.25 hours (approved in CA)

Materials

Links to materials available here.

CLE Information and Forms

SEF2014 CLE -sm6.25 hrs CLE credit approved in CA. Forms available here.

Corporate Sponsors

AlixPartners230 v2

Ankura 230x60

Cornerstone230-v2

FTI Consulting

KPMG 230

RSM 230 v3

Stoneturn 230 v2

Law Firm Sponsors

mofologo230x60

Akin Gump 230

Cooley2016-230

Fenwick

latham230x60

Mintz 230

MorganLewis230

Munger Tolles

Orrick 230 v2

PaulHastings230

Sidley230v3

WSG&R