2017 Agenda

Agenda

7:00-8:00         Breakfast

8:00-8:15         Welcome Remarks

8:20-9:00         Insider Trading Trends and Developments

-5 minute break-

9:05-9:45         Silicon Valley Spotlight: Regulation, Enforcement and Prosecution Trends

-15 minute break-

10:00-10:40        Litigating Securities Fraud Cases Against the SEC and DOJ 

-5 minute break-

10:45-11:25           Financial Firm Spotlight — Enforcement and Regulatory Update and Recent Developments

-15 minute break-

11:40-12:20       Whistleblower Update

 

12:20-1:30       Lunch Break and Afternoon Q&A Keynote

 

1:30-2:15     Financial and Accounting Fraud

-5 minute break-


2:20-3:00      
The Exploding Role of Big Data and Technology in Securities Enforcement, Regulation and Defense

-15 minute break-

3:15-3:55         FCPA Trends and Developments

-15 minute break-

4:10-5:00         Managing a True Corporate Crisis/Major Internal Investigation 

5:00 – 6:00     Cocktail Reception

Details

When: Wednesday, May 10, 2017
7:00 am - 8:00 am (breakfast & check-in)
8:00 am - 5:00 pm (followed by cocktail party)
Where: Four Seasons Hotel Silicon Valley (details, map)
2050 University Ave
East Palo Alto, California 94303
CLE Credit: 6.25 hours (approved in CA)

Materials

Links to materials available here.

CLE Information and Forms

SEF2014 CLE -sm6.25 hrs CLE credit approved in CA. Forms available here.

Corporate Sponsors

AlixPartners Ankura230

Cornerstone230-v2

FTI Consulting

KPMG

StoneTurn230

Law Firm Sponsors

mofologo230x60

Cooley2016-230

Fenwick

latham230x60

MorganLewis230

Munger Tolles

Orrick

PaulHastings230

PerkinsCoie

PhillipsCohen230

Proskauer230v2

Sidley230v3

WSG&R